Klubben öppnar onsdag 19.8

Hoppas att ni har haft en skön sommar! Klubben öppnar dörrarna igen för åk 3-6 onsdag 19.8 kl. 12.30, och håller öppet kl. 12.30-16.30 på måndagar, onsdagar och torsdagar och kl. 13.00-16.30 på fredagar. Fr.o.m. september är det öppet för åk 7 och uppåt på Apajas sida onsdagar kl. 17-21.

På grund av coronaviruset ser vi till att upprätthålla god handhygien, vi håller säkerhetsavstånd och besöker inte Klubben vid minsta symptom på flunsa.

På Klubben kan man umgås med vänner, spela spel, pyssla, läsa, göra läxor och köpa mellanmål för en liten slant. Den bredvidliggande ungdomsgården Apaja har en sal och en skate-ramp som man kan använda. Vid mån av möjlighet har vi specialprogram som t.ex. bakning och gitarrlektioner, och på fredag är det godisdag.

Besök på Ungdomsgården Drumsö förutsätter medlemskort som är gratis, be en blankett av ungdomsledarna.
Välkomna på besök för att bekanta er med gården och oss ungdomsledare Stella, Macke och Felix!